Обновено
ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЈУПИТЕР Е МИЛА-ESTHER ВИЛИЈАМС-ЛОБИ КАРТИЧКА #5-1955-CGC 9.8-NM/НАНЕ NM/НАНЕ

ФИЛМСКИ ПОСТЕР: ЈУПИТЕР Е МИЛА-ESTHER ВИЛИЈАМС-ЛОБИ КАРТИЧКА 5-1955-CGC 9.8-NM/НАНЕ NM/НАНЕ

Проверете ја достапноста: Достапно за вашата нарачка
DEN 1950.00

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Оваа картичка е стручно се оценети од страна на CGC и е запечатена во заштитен носителот со единствен бар код/реден број, одделение, и релевантни информации за филм и картичка.CGC категоризирани лоби картички се идеални за собирачи и инвеститори кои сакаат професионално да обезбедува материјални и кои сакаат безбеден начин за чување и прикажување на нивните инвестиции.За повеќе информации за оценување на процесот проверете CGC веб-сајт.Оваа карта е одредено ниво на 9.8 NM/МТ Ова ќе биде преполна да го издржат злоупотреба и ќе бидат испратени до вас преку Приоритет Пошта во сад.

Повеќе детали

Слични производи во категоријата

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Оригиналниот Лоби Картичка 1945 Лоби картичка загледан Фред џин кели и Lucille Bremer.Состојба : Вф палецот капи

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Оригиналниот Лоби Картичка 1949 Лоби картичка # 4 Состојба : NM.загледан Џенифер Џонс Јован Гарфилд.Оригина

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Идеален за екранот, одлична за собирачи, или некој кој

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Ова е оригинална лоби картичка, не е репродукција.Филм лоби картички некогаш биле вработени да примами

Scroll