Обновено
Recombinant Zea mays Хлорофил a-b врзувачки протеин М9, chloroplastic (КАБИНА-М9)

Recombinant Zea mays Хлорофил a-b врзувачки протеин М9, chloroplastic (КАБИНА-М9)

Проверете ја достапноста: Достапно за вашата нарачка
DEN 2164.80

Gene Name : lhcb3; кабината-м9; КАБИНАТА-М9; КАБИНАТА-М9 ; LHCP.Syn Name : Recombinant Хлорофил a-b врзувачки протеин М9, chloroplastic (КАБИНА-М9).Хлорофил a-b врзувачки протеин М9, chloroplastic; LHCII тип I КАБИНАТА-М9. LHCP ; хлорофил a-b врзувачки протеин М9, chloroplastic; LHCP; cab4; csu224; umc174; кабината m-2. csuh00224; npi479(кабина); umc174(кабина); lhcb*-X55892; светло-бербата хлорофил a/b врзувачки протеини.Извор : E Коли или Квасец.Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Видови : Zea mays (Пченка).Бафер за складирање : PBS p H 7.4, 50% glycerol; *Seq Pos : 33-265. Чување : Чувајте во -20 степен C. За продолжен за складирање, чување на -20 или -80 степен C. СЛОБОДНО-8 GB-USBDrive за оваа точка.Објектот е за истражување употреба.НЕ за дијагностички/тераписка постапка.

Повеќе детали

Слични производи во категоријата

Gene Name : TK1 Syn Name : thymidine kinase, cytosolic; Thymidine kinase, cytosolic; thymidine kinase 1, растворлив во 90%; Таг Информации : Неговата озн�

Gene Name : ISP C7 Syn Name : Iceструктурирање на протеини C7; Antifreeze протеини C7 Видови : Macrozoarces american(Океан pout) (Zoarces americanus

Gene Name : flg E; STY1216; fla ФВ; fla K.Видови : Salmonella typhi; *Чување на Баферот : Trisврз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 2403...

Gene Name : cu1760; cur_1760 Syn Name : хипотетички протеини; UPF0176 протеини cu1760 Видови : Corynebacterium urealyticum (вирус ATCC 43042 / DSM 710

неговататагирани.cmycтагирани.жолта флуоресцентна.произведени од растението bioreactors.подобрена.Dualтагиран

Gene Name : CYCD21; CYCD2;1; ATCYCD2;1; Cyclin D2;1; F14 M13.11; F14 M13_11; CYCD2; Cyclind2; Cyc D2;1 Syn Name : cyclinD21; CyclinD21; Cyclinделта2; Cyclind2; G1 / Sспецифичн�

Gene Name : snap25a; snap25.1; SNAP25 A; SNAP25.1 Syn Name : Synaptosomalповрзани протеини 25А; Synaptosomeповрзани протеини 25.1; SNAP25.1...

Gene Name : his A; Smal_1761 Phosphoribosylformimino5aminoimidazole carboxamide ribotide isomerase.Видови : Stenotrophomonas maltophilia (вирус R5513).Бафер за склади

Gene Name : RLN1 Syn Name : Recombinant Relaxinкако протеини SQ10 relaxinкако протеини SQ10; Relaxinкако протеини SQ10 Извор : E Коли или Кв

Gene Name : snrpa; U1 A; snf; mud1; U1 sn RNP A; U1А Syn Name : U1 мали нуклеарни ribonucleoprotein A; U1А; U1 sn RNP A; sans fille; U1 sn RNP протеини A мала ну

Gene Name : rps27 Ae; Mmar C5_1193; rps27ae.Видови : Methanococcmaripaludis (вирус C5 / ATCC BAA1333).Бафер за складирање : Trisврз основа на баф�

Gene Name : VСВТ.Syn Name : Вирусни Тклеточен рецептор бета синџиркако T17 T22 Видови : Мачки леукемија вирус; Чување

Gene Name : cyp51 Syn Name : lanosterol 14алфа demethylase.Видови : Mycobacterium туберкулоза; Чување на Баферот : Trisврз основа на бафер

Gene Name : Fgd4 Syn Name : FYVE, Rho GEF и PH доменсодржи протеини 4; FGD1 поврзани со Factinврзувачки протеини.actin филаментврзу

Gene Name : sta1; Recombinant Топлинастабилна enterotoxin STIA / STP (sta1).Syn Name : Баферот за Складирање||PBS p H 7.4, 50% glycerol; Термички с

Gene Name : RIBBA; GCH; ARABIDOPSIS THALIANA GTP CYCLOHYDROLASE II; ATGCH; ATRIBA1 Syn Name : GTP cyclohydrolase2; Bifunctional рибофлавин биосинтезата на проте�

Gene Name : ДАО; DAAO; DAMOX.Syn Name : D : Dаминокиселина оксидаза; хипотетички протеини.Видови : Macaca fascicularis (Ракјадење ma

Scroll